از جمع آوری ۲۶۴ کلونی آسیب اجتماعی تا جذب زباله‌گردها به عنوان پاکبان

از جمع آوری ۲۶۴ کلونی آسیب اجتماعی تا جذب زباله‌گردها به عنوان پاکبان

جمع آوری ۲۶۴ کلونی آسیب اجتماعی، جذب زباله‌گردها به عنوان پاکبان و انتصابات جدید در شهرداری تهران از جمله اخبار شهری در فروردین ۱۴۰۳ بود.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرداری تهران یکی از دستگاه‌های کشور است که مجموعه خدمات زیادی از طریق آن به شهروندان ارائه می‌شود از حوزه حمل و نقل عمومی گرفته تا امور مربوط به ساخت و ساز و حتی کفن و دفن اموات؛ لذا روزانه مراجعات زیادی به شهرداری تهران و زیر مجموعه‌های آن توسط شهروندان صورت می‌گیرد و مطالبات مردمی زیادی هم از شهرداری تهران وجود دارد.

در سالی که گذشت موضوعات مختلفی در شهرداری تهران مطرح شد و برخی اقدامات انجام و برخی اجرای آن به سال جدید موکول شد. در فروردین ۱۴۰۳ شهرداری تهران با رویدادهای و اتفاقات مختلفی همراه بود که در این گزارش برخی از این اتفاقات و خبرها را مرور کردیم.

جذب افراد زباله‌گرد و کارتن‌خواب در شهرداری تهران به عنوان پاکبان

رضا محمدی، مدیرعامل وقت سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در فروردین سال گذشته اظهار کرد: در راستای حمایت از اقشار در معرض آسیب؛ کارتن‌خواب‌ها و افراد زباله‌گرد در صورت علاقه توسط پیمانکاران خدمات شهری و با عنوان شغلی پاکبان در شهرداری تهران جذب می‌شوند.

وی در مورد شرایط استخدام اظهار کرد: افرادی که به دلیل مشکلات معیشتی اقدام به زباله‌گردی می‌کنند یا به دلایل مختلف کارتن‌خواب شده‌اند، در صورت تمایل می‌توانند به استخدام شرکت‌های پیمانکاری حوزه‌های نظافت و نگهداشت شهر درآیند. این افراد با حداقل حقوق ۱۱و نیم میلیون تومان را دریافت خواهند کرد که با مزایا تا ۱۳و نیم میلیون تومان افزایش خواهد یافت. ضمناً این افراد بیمه هم خواهند شد.

محمدی با اشاره به اینکه با تأکیدات شهردار تهران مبنی بر جذب نیروی کارگری از گرمخانه‌های شهر تهران در جهت حمایت از افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی جذب این افراد آغاز شده است، ادامه داد: متقاضیان این شغل می‌توانند به سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران مراجعه یا با شماره ۵۵۵۳۰۱۲۰ تماس بگیرند. به طوری که تاکنون حدود ۷۰ نفر توسط پیمانکاران خدمات شهری جذب شده‌اند.

۲۶۴ کلونی آسیب اجتماعی در پایتخت جمع‌آوری شد

همچنین سید احمد احمدی صدر، مدیرعامل وقت سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در حوزه آسیب‌های اجتماعی مدیریت شهری متوقف نشد، اظهار کرد: با حکمی که از سوی رئیس جمهور به شهردار تهران اعطا شد، اقدامات در پیش گرفته شد. ضمن همکاری صمیمانه با تمام دستگاه‌ها، موانعی در مسیر حل آسیب‌های اجتماعی وجود داشت و بهانه‌های متعددی از سوی دستگاه‌ها وجود داشت که حل آسیب‌ها اتفاق نیفتد.

وی با بیان اینکه ما هشت هزار ظرفیت برای معتادان متجاهر داشتیم، خاطرنشان کرد: ۲۱ هزار و ۲۰۰ نفر در مراکز ماده ۱۶ حضور دارند و چهار هزارتا ظرفیت خالی داریم. ۱۲ هزار و ۲۰۰ ظرفیت ایجاد شد که اگر ایجاد نمی‌شد این افراد در کف خیابان‌ها بودند.

احمدی صدر با اشاره به ایجاد ۱۶ هزار ظرفیت با احتساب چهار هزار ظرفیت خالی، تصریح کرد: یکی از بهانه‌ها افراد دارای منع پذیرش شامل افراد دارای صغر و کبر سن، اعصاب و روان، بیماران عفونی و دارای زخم باز و ترنس ها و دیگر افراد بود که ما پذیرش تمام این افراد را انجام دادیم.

وی با بیان اینکه جمعیت این افراد به ۵ تا ۷ هزار نفر می‌رسد، گفت: اگر ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در محدوده بازار، هرندی و دروازه غار جمع آوری نمی‌شد، ۱۲ هزار نفر را دستگیر می‌کردیم که بعد از آزادی مجدداً به این ۴۵۲ خانه بازمی گشتند. بیش از ۳۸۰ خانه برای این افراد ناامن و بلوک کشی شده است. ۸۲ کلونی که محل تجمع ۵۰ تا ۳۰۰ نفره بود، دیگر امروز وجود ندارد. ۱۸۲ کلونی با جمعیت تا ۵۰ نفر داشتیم که جمع آوری شدند.

احمدی صدر با اعلام اینکه در خلازیر، میدان محمدیه، راه آهن و محدوده‌هایی از این قبیل مردم نمی‌توانستند تردد کنند، گفت: با اقدامات صورت گرفته معتادان از این محدوده‌ها جمع آوری شده اند.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در ساماندهی کودکان کار و خیابان وارد شد، گفت: این موضوع مطرح شد که جمع آوری وظیفه پلیس است و پلیس گفت خودرو ندارد و شهرداری خودرو در اختیار قرار دهد به طوری که ما ۲۵ دستگاه خودرو در اختیار قرار دادیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه یک ساختمان سه طبقه برای غربالگری کودکان کار اختصاص دادیم، یادآور شد: ما ظرفیتی ایجاد کردیم که خانواده‌های اتباع در آن فضا بخوابند و رد مرز شوند. حتی اتوبوس نیز برای انتقال این افراد اختصاص دادیم. ما خودرو، امکانات، تجهیزات، پول و… را اختصاص دادیم و اگر کاری انجام ندادیم، بگویید.

وی ادامه داد: اگر معتادان را جمع آوری کنیم و خرده فروشان جمع آوری نشوند، فایده‌ای ندارد. ساماندهی معتادان و خرده فروشان یک زنجیره به هم پیوسته است که باید با هم دنبال شود.

اشتراک گذاری:

جستجو براساس استان

جدیدترین خبرها

رئیس اورژانس اجتماعی: ۶۰ درصد کودکان کار در کشور، ایرانی و ۴۰ درصد اتباع هستند

محسن کرمانی در خصوص تعداد کودکان کار ایرانی و اتباع گفت: در

تصویر پربازدید از کودکی که در جریان حملات امروز اسرائیل به غزه، از زیر آوار نجات یافته است.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آسیب ۳۶ مدرسه در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه؛ بازسازی‌ها تقریبا به پایان رسید

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اعلام کرد که هیچ‌یک

دیدگاه خود را ثبت کنید