مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: بیشترین فراوانی کودکان کار در سنندج مربوط به اعتیاد والدین است.
حسین رسولی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سنندج اظهار کرد: بیشترین فراوانی کودکان کار در سنندج، مربوط به اعتیاد والدین، خانواده های طلاق گرفته، والدین زندانی، بیسرپرست، بدسرپرست و فوت والدین است .
وی افزود: در حال حاضر ۹۳ کودک کار در سنندج از خدمات حمایتی، مالی، آموزشی و توانمندسازی بهرهمند هستند.
مدیرکل بهزیستی کردستان به افتتاح مرکز نگهداری موقت کودکان کار در سنندج طی هفته گذشته اشاره کرد و افزود: کودکان کار شناسایی شده به صورت ۲۰ روز در این مرکز نگهداری می شوند و درصورت امکان اتباط با خانواده و نگهداری توسط آنان فراهم شود به خانواده واگذار می شوند، در غیر اینصورت تا سن ۱۸ سالگی در مراکز شبانه روزی نگهداری خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد کودکان کار شناسایی شده دارای والدین بودند گفت: این کودکان به دلیل ضعف مالی خانواده و مسائل معیشتی، به کار گمارده می شوند، اما برخی خانواده ها نیز هستند که مشکل اقتصادی حادی ندارند اما باور به کار کردن کودکان دارند.
مدیرکل بهزیستی کردستان، سوءتغذیه، آسیب های روحی و روانی و اجتماعی را از عواقب فعالیت کودکان کار عنوان کرد و بر لزوم حمایت دستگاههای عضو کمیته ساماندهی کودکان کار تاکید کرد.
رسولی با تاکید بر اینکه همه کودکان کار هنوز شناسایی نشدهاند گفت: تامین نیازمندیهای کودک و خانواده، خدمات بیمهای، درمانی و تامین ودیعه مسکن را از مهمترین خدمات قابل ارائه به کودکان کار عنوان کرد.
علی اکبر ورمقانی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان نیز با اشاره بهاینکه کردستان از نظر تعداد کودکان کار وضعیت مناسبتری نسبت به دیگر استانها دارد گفت: توجه جدی آموزش و پرورش نسبت به تحصیل این کودکان باید توجه جدی تری داشته باشد تا آسیبهای اجتماعی را که متوجه این قشر است به حداقل برسانیم.