عزیززاده گرجی گفت: موسسات قرآنی فعال در محلات گامی مهم در کاهش آسیب اجتماعی است و هر کجا قرآن جدی پای کار باشد و ما زمینه را فراهم کنیم، نیاز به هزینه ها در موضوعات بعدی نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، قاسم عزیز زاده گرجی- معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، سهشنبه (۱۶ بهمن) در گردهمایی شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی استان مازندران با حضور اعضای کارگروههای تخصصی اظهار کرد: شورای قرآن فعالیتی است که در شهرستان های ۲۲ گانه مازندران شکل گرفت و مازندران به نسبت رو به جلو حرکت کرده است و پیشتاز است.
وی افزود: برای فعالیت های قرآنی نیازمند افراد دغدغه مند هستیم و در جامعه اسلامی اگر کار قرآنی رو به جلو حرکت نکند بقیه امور هم حرکت نخواهند داشت.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران یادآور شد: انتظار ما از دستگاههای اجرایی فراوان است و باید برای ساز و کار اجرایی به درستی توجیه و کارگروهها منسجم کار کرده و برنامه مشترک قرآنی تشکیل و جلسات منظم برگزار شود.
عزیززاده گرجی گفت: برنامه عملیاتی قرآنی در دستور کار باشد و کارگروهها در جلسات خود کار اجرایی انجام داده و فعالان قرآنی را به خط کنند.
وی افزود: وضع موجود محافل قرآنی را از شهرستان اخذ شد که ۱۹۱ محفل قرآنی در سال برگزار می شود و ماهی یک جلسه و یا دو ماه یک جلسه می توان برگزار کرد و فضاسازی و جریان سازی برای ورود نسل جدید به محافل باشد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران تصریح کرد: کرسی تلاوت با محوریت مساجد دوشنبه ها برگزار شود که ۶ کرسی در سال داشتیم که ۲۸۲ کرسی برای سال جدید دیده شد.
عزیززاده گرجی گفت: مجامع قرآن مادر همه فعالیت های قرآنی است که ۳۴ مجمع در استان فعال است و با تفکیک شهرستان ها ۴۶ مجمع برای سال آینده و ۱۱۵ مجمع برای ۵ سال آینده پیش بینی شد که باید شناسنامه دار باشد.
وی افزود: موسسات قرآنی فعال در محلات گامی مهم در کاهش آسیب اجتناعی است و هر کجا قرآن جدی پای کار باشد و ما زمینه را فراهم کنیم، نیاز به هزینه ها در موضوعات بعدی نیست.
به گفته معاون استاندار مازندران، ۱۳۰ جلسه تدبر قرآن در مازندران فعال است که باید کیفی شده و از نظر کمیت باید ۱۷۹ مورد برسد تا سال آینده و برای ۵ سال آینده یک هزار و ۲۳۵ جلسه تفسیر و تدبر قرآن در مازندران فعال شود.
عزیززاده گرجی گفت: با توجه به در پیش بودن ماه رمضان، جلسات خانگی و آیه های زندگی تقویت شود و دستگاههای مختلف وارد عمل شوند و کرسی تلاوت و محافل و مجامع مورد توجه باشد.
وی یادآور شد: این کار با نگاه اداری نمی شود و دغدغه های اعتقادی و باور قلبی در راستای قرآن وارد شد و از ظرفیت های مردمی و فعالان قرآنی استفاده شود.